Bestelling
Wij leveren uw bestelling af op werkdagen tussen 07.00 en 18.00. Indien u ons in goede staat verkerende euro-pallets retourneert ontvangt u hiervoor een creditnota. Over de status van uw bestelling kunt u desgewenst een mail sturen naar info@zoutcentrum.nl

Uw bestelling staat op voorraad in Drachten, indien u met spoed over uw bestelling wilt beschikken dan kunt u mogelijk, op afspraak, uw bestelling zelf afhalen. Hiervoor stuurt u dan eveneens een e-mail naar info@zoutcentrum.nl. Voor opgehaalde bestellingen bestaat geen korting op de koopprijs.

Klachten
Klachten kunt u via e-mail indienen. Vergeet daarbij niet uw telefoonnummer op te geven zodat wij contact met u kunnen opnemen. Uiteraard kunt u ook direct telefonisch contact met ons opnemen. Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

Retouren

U kunt uw order (in originele verpakking) – of een gedeelte daarvan – BINNEN 14 DAGEN terug sturen.

Zodra wij alles in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij uw betaling exclusief verzendkosten direct terugstorten op uw rekening. Voor het terug sturen van artikelen hanteren wij de regel:

Verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Meld als eerste uw retourzending via de mail o.v.v. reden retour. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging en een retourformulier.
Graag het formulier zo volledig mogelijk invullen.

————————————————————————————————————————————————
Stuur de goederen in originele verpakking naar ons terug samen met een print van onze bevestiging en retourformulier dat u per mail van ons ontvangt.

Het retourformulier helemaal invullen!

LET OP! Als wij de artikelen niet in originele verpakking of zonder gegevens ontvangen kunnen wij het bedrag niet terugstorten. Als wij alles juist hebben ontvangen zullen we het bedrag binnen 14 dagen op uw rek.nr. terugstorten.

————————————————————————————————————————————————-
LET OP!

Deze garantie vervalt wanneer :
Producten niet meer in de verpakking zitten
het product is gebruikt

SALE artikelen kunnen niet worden geretourneerd !

Het retouradres is:

Zoutcentrum
T.a.v. Retouren (bestelnummer)
De Roef 23A
9206 AK Drachten

Prijswijzigingen en voorraad
Wij behouden ons het recht voor prijswijzigingen door te voeren. Zoutcentrum beschikt over een ruime voorraad zout, maar ten allen tijde geldt: op = op.

Meer informatie?
Indien u meer informatie wenst kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0519 – 220 165.
Of verstuur een e-mail. Onze medewerkers helpen u graag verder.